Opet Fuchs’ın alanında öncü otomotiv üreticisi Otokar ile işbirliği sonucunda Otokar araçlarına özel şansıman yağı, motor yağı, antifriz ve aks yağı üretildi. Yeni geliştirilen bu ürünler, araçların ömrünü uzatmasının yanı sıra bakım aralıklarını da sürelerini genişletiyor.

HEDEF: MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Ürünlerin tanıtımının gerçekleştirildiği basın toplantısında konuşan Alptekin, Otokar olarak hedeflerini anlattı.

Alptekin, Otokar olarak önceliklerinin, ürünlerin getirdiği memnuniyetin artması ve bununla birlikte müşterilerine fayda sağlanması olduğunu kaydetti. Alptekin konuya ilişkin, Otokar Spectra ile otomotiv sektöründe araç bakımındaki en önemli gider kalemlerinden biri olan motor yağı, transmisyon, aks yağı ve antifriz ürünlerinde kullanıcılarına ilave bir yarar sağlamayı hedeflediklerini belirtti. 

SPECTRA: ÇEŞİTLİLİK

İlk olarak müşterilerinin araçlarındaki madeni yağ standardını belirleme hedefini güttüklerini söyleyen Alptekin, bu ihtiyacı gidermek adına alanında öncü Opet Fuchs ile çalıştıklarını anlattı. Çalışmaları neticesinde ortaya çıkan ürünlerin Otokar Spectra markası çatısında toplandığını belirten Alptekin, Spectra kelimesini, kök anlamı olan çeşitlilikten türettiklerini belirtti. 

Üretilen madeni yağların askeri ve ticari araçlarda güvenle kullanabileceğinin altını çizen Alptekin, Otokar Spectra ürünleriyle azami kaliteye ulaşılırken araçlardan da en yüksek düzeyde performans alınacağını sözlerine ekledi. Alptekin son olarak, Otokar Spectra ile araçlarda optimum koruma sağlanacağının da altını çizdi.