Dr. Plus İlkyardım ve Bakım Kitleri markasıyla Türkiye’de sağlık sektöründe yenilikçi bir yaklaşım getiren Orsapak, ulusal zincir marketlerde gördüğü ilgiyi yurtdışına da taşımayı planlıyor.

Orsapak Sağlık Ürünleri, “Herkese Her Yerde Sağlık ve İlk Yardım” sloganı ile toplumsal fayda yaratma isteği ile yarattığı Dr. Plus ilkyardım ve bakım kitlerini Türkiye genelinde yaygınlaştırdı. Orsapak Sağlık Ürünleri Satış Müdür Ümit Bingöl, 40 adeti patentli olmak üzere Ulusal ve Uluslararası Kalite Standartlarına uygun EN ISO 9001 ve EN ISO 13485 belgesi ile 70 farklı ürün ve Dr Plus –Life Plus –Safe Plus – Safer Life –My Still Plus olarak 5 ayrı marka ile sektörde yenilikçi çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Bingöl, “Kampta, piknikte, yolda, evde, okulda, sporda, golfte, kayakta, yürüyüşte olmak üzere 36 tematik ortam için hazırlanmış özel Dr. Plus ürünleri ile sağlıkta bir farkındalık oluşturuyoruz. “ diye konuştu. 2017 yılında 1,5 milyon dolarlık satış rakamına ulaştıklarını vurgulayan Bingöl, bu satışta ulusal zincir marketlerde bulunmalarının önemli bir katkısı olduğunu belirtti.

Orsapak Sağlık Ürünleri LTD Satş Müdür Ümit Bingöl, Minikit İlk Yardım ve Bakım Kit’leri, Mini ve Maxi serileri ile Amerika, İngiltere, Hollanda ofislerimiz ile 8 ülkede hem kendi markası ile hem de Privite Label markaları bir yılda 2.000.000 adet satarak başarısını ve kalitesini yurtdışında da sürdüreceğini ifade etti.
2018 Yılı içerinde moda ve güzellik acil durum kitleri ile sektörde yine bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.