Manisa merkezli Optimum Mekatronik, Mustafa Metin Tamer’in İş Geliştirme Yöneticisi olarak atandığını duyurdu.

Turgutlu Teknik Lisesi Elektrik Bölümü’nün ardından Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Elektrik Öğretmenliği Bölümü’nden 2003 yılından mezun oldu.

Sektörde yaklaşık 15 yıllık deneyime sahip olan Tamer, daha önceki iş deneyiminde İzmir merkezli Promeda firmasında İş Geliştirme Yöneticisi olarak görev almıştı. 

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Tamer, “Yaklaşık 15 beş yıllık sektör tecrübemde sizlere çözüm noktası olmak her daim mutluluğuma sebep olmuştur. ‘Kim olduğun değil, kimlerle birlikte olduğun önemlidir’ ilkesini benimsemiş ve iş hayatında da aile olmanın, takım ruhuyla hareket etmenin erdemine inanmış mizaçtayım. Öncelikle insan varlığına kıymet veren ve proje sevdalısı Optimum Ailesi; sizler için sürekli çözüm noktası olmaktan ve iş geliştirmekten büyük mutluluk duyacaktır.” dedi.

“BİZİM FİKRİ”NİN NOTUNU İLETTİ

Diğer yandan Tamer, yeni göreviyle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, sosyal medyada adeta bir fenomen haline gelen ve paylaşımları sektördeki birçok profesyonel tarafından ilgiyle takip edilen “Bizim Fikri”nin de selamını ileterek “Birlikte sizleri bol bol ziyarete edeceğiz ve şirketimizde misafir etmekten de mutluluk duyacağız.” notunu düştü.