“SABANCI GRUP İLE ÇALIŞACAĞIZ”

ST Robot Yatırımları Dergisi’nde Editör Cem Karatay’a verdiği röportajda yeni dönem iş gündemlerini anlatan Oppent’in Türkiye Müdürü Dr. Özgür Salih Mutlu, “Sabancı Grup ile çok yoğun çalışmalarımız olacak.” dedi.

İtalya merkezli Oppent firması, yaklaşık iki yıldır Türkiye’de faaliyet gösteriyor.  Firma özellikle sağlık sektörüne sunduğu AGV çözümleriyle tanınmakta. Operatörlerin üzerindeki ağır yüklerin, Doğal Navigasyon ve Filo Yönetimi Yazılımı'na sahip EVO ailesi AGV Sistemleri ile otomatik olarak taşınmasını sağlayan Oppent, intralojistikte süreci hızlandırırken bir yandan da tasarruf sağlıyor. Firma ayrıca son dönemlerde sunduğu çözümlerle endüstri alanına da yönelmiş durumda.

Yaptıkları son çalışmalardan ve gelecek dönem iş gündemlerinden bahseden Oppent Türkiye Müdürü Dr. Özgür Salih Mutlu, Türkiye’de yatırım yapabilecek büyük gruplarla iletişim içerisinde olduklarını söyledi. ST Robot Yatırımları Dergisi’ne verdiği röportajda Türkiyenin ilk 500 Sanayi Kuruluşunda bulunan Holdingler ile 2019 yılı için sanayi ağırlıklı projeler üzerinde çalıştıklarını belirten Dr. Mutlu, sağlık sektöründeki hizmetlerini de bırakmayacaklarının altını çizdi. Dr. Mutlu konuya ilişkin “Sağlık sektörü bizim için olmazsa olmaz bir konumdadır.” dedi.