Geliştirdiği kimlik doğrulama teknolojileri sayesinde dolandırıcılığa karşı koruma sunsn OCR Labs, Türkiye’deki ekibini yeni Türkiye ve Orta Doğu Satış Müdürü Buğra Anıldı ile güçlendiriyor.

YORGLASS’IN YENİ CFO’SU ERKUT TEKİNKAYA OLDU YORGLASS’IN YENİ CFO’SU ERKUT TEKİNKAYA OLDU

Lise eğitimini Robert Koleji’nde ve lisans eğitimini de Boğaziçi Üniversitesi’nin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde yapan Buğra Anıldı, iş hayatına 1998 senesinde MNG Bank’ın Perakende Bankacılığı bölümünde Yönetici Adayı (Management Trainee) olarak adım attı. 2000 senesinde DG Internet Solutions Inc. şirketinde Satış Yöneticisi oldu ve 2001’de DNA Internet Solutions Inc. şirketinde Kurucu Ortak ve Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görev yaptı. 2006 yıılnda Stratejik Çözümler ve İş Ortakları Satış Yöneticisi olarak Gantek Technologies şirketine geçiş yapan Buğra Anıldı, 2010 senesine kadar bu pozisyonda yer aldı. 2010-2019 seneleri arasında Experian’da Orta Doğu ve Türkiye satış ekibinde yönetici rollerinde yer alan Anıldı, daha sonra Pegasystems TMEA Bölgesi Finansal Sektör satışlarından sorumlu olarak görev yaptı. 

Evli ve 2 evlat sahibi olan Buğra Anıldı, 01 Şubat 2022 tarihinden itibaren OCR Labs’ın Türkiye ve Orta Doğu Satış Müdürü olarak şirketin bölgedeki tüm satış faaliyetlerinin sorumluluğunu üstlendi.