Bilişim teknolojileri ve hizmet sektöründeki çalışma deneyimiyle başarısını kanıtlamış tecrübeli bir ismim olan Tarık Ertuğrul, yönetim, satış ve iş geliştirmedeki güçlü becerileriyle de dikkat çekiyor. 1972 senesinde dünyaya gelen Ertuğrul, Hacettepe Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği’ni bitirmesinin ardından Orta Doğu Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği ve Boğaziçi Üniversitesi Executive MBA bölümlerinden yüksek lisans dereceleri elde etti. 

Geçmişte Motorola Solutions, Hitachi Vantara ve Honeywell gibi şirketlerde satış yöneticiliği ve üst düzey bölge yöneticiliği görevlerini üstlenen Tarık Ertuğrul, 25 seneyi aşkın sektör deneyimine sahip.

Nutanix, Enterprise Hybrid Cloud mimarisi ile IT altyapısını görünmez hale getirmeyi amaçlıyarak buluttaki çalışma kolaylığını müşterilerinin veri merkezine ulaştırıyor. Core, Essential ve Enterprise katmanında bulunan çözümleri ile müşterilerinin Day-1 ve Day-2 operasyonlarını tek ekrandan yönetebildikleri bir işletim platformu sağlayan Nutanix, müşterilerinin dijital dönüşüm yolculuğunda onlara maliyet avantajı sunarak verimliliği artırıyor.

Nutanix Türkiye Ülke Müdürü Tarık Ertuğrul, haziran ayı itibarıyla yeni görevine başladı