NISSAN Türkiye’den Hindistan’a transfer olan Eski Genel Müdür Sinan Özkök, koltuğunu Emre Doğueri’ne bıraktı. NISSAN Türkiye’ye yeni Genel Müdür olarak atanan Doğueri, şirketin Türkiye dışında Kuzey Afrika ve Bağımsız Devletler Topluluğu ülkelerindeki operasyonlarından da sorumlu olacak.

Afrika, Orta Doğru ve Hindistan bölgesinin 4 milyondan fazla sektör hacmi ile en büyük pazar olma unvanına sahip olan Hindistan’a atanan Sinan Özkök’ün yerine Kuzey Afrika ve BDT (Bağımsız Devletler Topluluğu) ve Türkiye Genel Müdürlüğü görevini devralan Emre Doğueri, sorumlu olduğu tüm bölgelerdeki operasyonların idamesini yönetecek.

NISSAN Afrika, Ortadoğu ve Hindistan bölgesi Başkanı Peyman Kargar NISSAN bünyesindeki bu değişikliklere ilişkin yaptığı açıklamada oldukça güvenilir isimlerin doğru yerlere getirildiğini, hedeflerinin her daim büyümek olduğunu ve gelecek dönemde de bu hedefleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Otomotiv sektöründe 20 yıllık deneyime sahip olan Doğueri, atanmadan önce son olarak Citroen Türkiye’nin Genel Müdürlüğü pozisyonunda görev alıyordu.