Nissan Türkiye CFO Yardımcısı olarak görev yaapan Evren Fırat Doğan Nissan Türkiye ve Kuzey Afrika ülkeleri CFO görevine, Nissan Mısır Pazarlama, Satış ve Satış Sonrası Direktörü olarak görev yapan Orhan Seyman, Nissan Türkiye ve Kuzey Afrika ülkeleri Pazarlama Müdürü görevine,  Nissan Türkiye Bayi Geliştirme Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Olcay Duru, Nissan Türkiye ve Kuzey Afrika ülkeleri Bayi Geliştirme ve Müşteri İlişkileri Müdürü görevine ve Nissan Türkiye Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Murat Bozfakıoğlu ise, Nissan AMIO Bölgesi Ürün Pazarlama Müdürü görevine getirildi. 
  
Evren Fırat Doğan yeni göreviyle birlikte Nissan Türkiye ve Nissan Türkiye’nin yönetim merkezi olduğu Kuzey Afrika ülkelerinin tüm finans faaliyetlerinden, Orhan Seyman aynı ülkelerin tüm pazarlama faaliyetlerinden ve Olcay Duru Nissan Türkiye ve Kuzey Afrika ülkelerinin bayi ve müşteri ilişkileri faaliyetlerinden sorumlu olacak. Murat Bozfakıoğlu yeni göreviyle birlikte Dubai’den yöneteceği Nissan AMIO bölgesindeki ürün ve pazarlama faaliyetlerinin sorumluluğunu üstlenecek. 
 
Yıldız Teknik Üniversitesi’nde lisans ve aynı üniversitede MBA eğitimlerin ibitiren Evren Fırat Doğan, iş yaaşmına PwC de adım attı. Evren Fırat Doğan kariyeri süresince telekomünikasyon ve otomotiv sektörü başta olmak üzere çeşitli sektörlerde yöneticilik pozisyonlarında görev aldı. 2019 senesinde Nissan Middle East / Dubai ofisinde Finans’tan sorumlu Genel Müdür olarak görevlendirilen Doğan, 2020 yılında Nissan Türkiye CFO yardımcısı olarak görev yaptı.
  
Orhan Seyman, lisans eğitimini ODTÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde yaptı. Marmara Üniversitesi’nde işletme üzerine yüksek lisans, Bilgi Üniversitesi’nde işletme, yönetim ve organizasyon alanında doktora eğitimi alan Seyman, kariyeri boyunca otomotiv sektöründeki çeşitli şirketlerde satış ve pazarlama pozisyonlarında üst düzey yöneticilik görevini üstlendi. Seyman, 2020 senesinde Nissan Mısır Pazarlama, Satış ve Satış Sonrası Direktörü olarak görev yaptı. 
 
Lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi’nde bitiren Olcay Duru, iş hayatına otomotiv sektöründe satış departmanı’nda başladı. Duru, satış departmanına bağlı fonksiyonlarda gereçkleştirdiği çeşitli görevlerden sonra  2011 senesinde Nissan Otomotiv A.Ş ailesine katıldı. Sırasıyla Bayi Geliştirme Uzmanı ve Takım Lideri görevlerini sürdüren Duru, 2017 yılında Bayi Geliştirme Müdür Yardımcısı görevini yerine getirdi.
 
Murat Bozfakıoğlu lisans eğitimini Worcester Polytechnic Institute (WPI) Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde yaptı. Koç Üniversitesi’nde İşletme Yüksek Lisans (MBA) eğitimini alan Bozfakıoğlu, kariyeri boyunca otomobil sektöründeki farklı şirketlerde üst düzey pazarlama pozisyonlarında görev aldı. Bozfakıoğlu 2017 Ekim ayında Nissan Türkiye Pazarlama Müdürü görevine getirildi