Ürettikleri AGV’ler ile otomatik depolama ve taşıma sistemleri alanlarında çözümler sunan Modoya, 2015 yılında kurulmasına rağmen hizmet sundukları alanlarda isimlerinden başarıyla söz ettiriyorlar. Modoya’nın 2018 yılı değerlendirmesi ile gelecek dönem yatırım ve iş gündemlerini ST Robot Yatırımları Dergisi’ne verdiği röportajda anlatan Modoya Ürün Müdürü Abdurrahim Özcan, öncelikli planlarının dış ortamda da çalışabilen ve ATEX standartlarına uygun olan teni modeller geliştirmek olduğunun altını çizdi.

Verdiği röportajda 2018 yılı projelerini anlatan Özcan, özellikle otomotiv, e-ticaret ve tekstil sektöründeki müşterilerine yönelik sundukları hizmet ve çözümlere değindi. Trafik yönetim sistemi tarafından yönetilen 20 adetlik ve 4 adetlik filoları devreye aldıklarını kaydeden Özcan, trafik yönetim sistemi ile görev ataması, araçların birbiriyle haberleşmesi ve her bir aracın durum bilgilerinin alınması gibi, lojistik programlarını izlenebilir ve optimizasyonu yapılabilir hale getirdiklerini söyledi. Özcan ayrıca OYA TR ve OYA JR modellerinin 2019’da da yüksek adetlerde satış başarısını yakalayacağına inandıklarının altını çizdi.

“YILMADAN ÇALIŞACAĞIZ!”

2019 yılı hedef ve projelerinin neler olduğu sorusuna “Yeni yılda da genç personel yapımızın dinamikliği ve deneyimli üst yönetimin vizyonerliği ile ciro bazında her yıl üç kat yakaladığımız büyümeyi sürdürülebilir kılmak adına durmadan, yılmadan çalışmaya devam edeceğiz.” cevabını verdi. Tüm bunların yanında yakın dönem iş gündemlerinde ürün gamlarını geliştirmek için de çalışmalar yürüteceklerini vurgulayan Özcan, dış ortamda da çalışan ve ATEX standartlarına uyumlu yeni modeller geliştireceklerini sözlerine ekledi.

MODOYA WIN’DE

Mart ayında düzenlenecek olan WIN EURASIA Fuarı’na Modoya olarak katılım göstereceklerini söyleyen Özcan, 14 – 17 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan bu fuarda 2018 yılında lansmanını yaptıkları OYA TR (Truck), OYA JR (Junior) ve OYA Fork (Lift) tipi ürünlerini sergileyeceklerini belirtti. Fuar kapsamında bir de kampanyaları olacağından bahseden Özcan, OYA JR modelini, inanılması zor bir satış fiyatı ile müşterilerine sunacaklarının da müjdesini verdi.