Madeni yağların üretiminin yanı sıra pazarlanması konusunda da 113 yıldır çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Mobil Oil Türk’te üst düzey atama gerçekleşti. 1990 yılından bu yana bünyelerinde çeşitli pozisyonlarda görev alan Orta Doğu Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü mezunu Münci Bilgiç, Türkiye’deki tüm operasyonlardan mesul Genel Müdür pozisyonuna getirildi. Bilgiç, yeni görevi gereğince Mobil Oil Türk A.Ş’nin Türkiye’de yürüttüğü tüm operasyonlardan sorumlu olacak ve hepsini denetleyecek.

MÜNCİ BİLGİÇ KİMDİR?

Mobil Oil Türk A.Ş’ye 1990 yılında katılan Bilgiç, ODTÜ (Orta Doğu Teknik Üniversitesi) Makina Mühendisliği Bölümü mezunu. Lisansüstü öğrenimini de ODTÜ’de gerçekleştiren Bilgiç, öğrenimini derece ile bitirdi ve yine aynı okulda iki yıl süre ile öğretim görevlisi pozisyonunu üstlendi.

Profesyonel çalışma hayatına 1989 yılında Alarko Holding’te mühendis pozisyonunda başlayan Bilgiç, 1990 yılından bu yana Mobil Oil Türk A.Ş’de çalışmakta. 30 yıla aşkın süredir Mobil Oil Türk bünyesinde çeşitli yüksek pozisyonlarda çalışan Bilgiç artık Mobil Oil Türk A.Ş tüm Türkiye operasyonlarından sorumlu Genel Müdür.