ONTEX’TEN ÜST DÜZEY ATAMA ONTEX’TEN ÜST DÜZEY ATAMA

Medicana Eğitim Grubu tarafından yapılan açıklamaya göre, "Yenilikçi Eğitim Ekosistemi", "Başarı Tasarımı" ve "Deneyim Mimarisi" kavramlarına yoğunlaşan Medicana Eğitim Grubu'nda Üst Yönetici (CEO) pozisyonuna Ayfer Batı getirilirken, genel müdür yardımcılığı görevlerine Ali Gündoğdu ve Duygu Kılıç atandı.

Açıklamada görüşlerine başvurulan Medicana Grubu Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, sağlık grubunda 30 seneyi aşkın bir deneyime sahip olan Medicana'nın, 2018 senesinde MBA Okulları ile eğitim alanına adım attığını hatırlatarak, şöyle devam etti:

"Güçlü kurumsal kimliğimizin yanı sıra sağlam finansal yapımız, deneyimli ve uzman insan kaynağımızla kısa sürede çok büyük yatırımlara imza attık. Medicana Sağlık Grubu'nda önceliğimiz, herkese eşit ve bütüncül yaklaşımla yüksek kalitede sağlık hizmeti sunmak oldu. Medicana Eğitim Grubu'nda da en büyük odağımız, kaliteyi merkeze alarak ulusal ve uluslararası platformlarda yenilikçi ve çağdaş yaklaşımımızı daha fazla öğrenciyle buluşturmak olacak. Türkiye'nin en büyük eğitim grubu olma hedefiyle yeni bir yapılanma sürecini yönettiğimiz bu dönemde, orta ve uzun vadede Medicana hastanelerinin bulunduğu her ilde MBA Okulları ile yer almayı planlıyoruz. Eminim ki eğitim ve sağlık alanlarındaki kalite anlayışımız, bizim Türkiye'nin en büyük eğitim grubu olmamızı sağlayacak. Aramıza yeni katılan, eğitim sektörüne yıllarını vermiş ve eğitimin tüm kademelerine liderlik eden Ayfer Batı, Ali Gündoğdu ve Duygu Kılıç'ın hedeflerimize güç katacağına ve enerjimizi daha da artıracağına inanıyorum."

Medicana Eğitim Grubu'nun yeni CEO'su Ayfer Batı da grubun vizyonu ile örtüşen adımları iddialı bir stratejiyle atacaklarını belirterek, "MBA Okulları, Medicana Grubu iştiraki olan çok güçlü bir eğitim markası. Öğrencilerimiz, eğitimci kadromuz ve aileler ile birlikte eğitimde kaliteye, sağlığa ve yenilikçi düşünmeye odaklanacağız. Yenilikçi eğitim ekosistemimizde yer alan herkes için başarı tasarımı vurgusu yaparak eğitimin yüzyıllardır beklediği yenilenme ivmesi olacağız. ‘Okul değil, eğitimi konuşan’ bir bakış açısıyla grubumuzu ulusal ve uluslararası iş birlikleri ile büyütmeye hazırız." Dedi.

1975 senesinde Isparta'da dünyaya gelen Ayfer Batı, Boğaziçi Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirdi. Şu ana kadar zincir okul markalarına üst düzey yönetici pozisyonlarında liderlik eden Ayfer Batı, marka, eğitim ve yönetim kurulu danışmanlığı görevlerinde de yer alarak eğitim yönetiminde vizyoner çalışmalara damgasını vurdu.