SECURİTAS BİLGİ TEKNOLOJİLERİ’NE YENİ ÜLKE YÖNETİCİSİ SECURİTAS BİLGİ TEKNOLOJİLERİ’NE YENİ ÜLKE YÖNETİCİSİ

Türkiye çapında 70 binden motorlu araç satıcısını temsil eden, ikinci el otomotiv sektörünün tek çatı kuruluşu olan Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED), 30 sene süresince otomotiv sektörünün hemen her kademesinde üst düzey yönetici olarak önemli görevler alan Vedat Güler ile anlaştı.

Otomotiv sektörüne Hyundai ile adım atan, sonrasında ise Doğuş Otomotiv’in kuruluş sürecinde yer alan, 14 marka sorumluluğunun dışında 500’ü aşkın noktadan oluşan bayi yönetimi ve denetimi süreçlerini kuran yöneten, deneyim ve tecrübesiyle markanın stratejik planlama çalışmalarında da etkin bir şekilde görev alan Vedat Güler, MASFED öncülüğünde ikinci el otomotiv sektörüne ilişkin yapılacak projelerle sektöre katkı sağlamayı sürdürecek.

Doğuş Otomotiv’de 25 sene süresince aktif ve etkin olarak görev alan Güler, bu çatı altında Volkswagen, Audi, Porsche, Seat, Scania ve DOD markalarının operasyonel ve denetleme süreçlerinde büyük başarılara damgasını vurdu. TÜV kapsamında BER ve Bayi Kalite Denetleme süreçlerini yöneten ve dijital showroom projelerine liderlik eden Güler, Volkswagen AG tarafından Golden Pin Ödülü’ne hak kazanmıştı.