Sigorta brokerliği ile risk yönetimi konularında dünyanın önde gelen firmalarından olan Marsh, Yeşim Aksüt ile Tarık Serpil’in Marsh Türkiye eş CEO’su olarak atandığını duyurdu. Marsh Orta ve Güney Doğu Avrupa Bölgesi’nde “Risk Yönetimi” ve “Marsh&JLT Özellikli Ürünler” bölümlerinin liderliği pozisyonuna getirilen Hakan Kayganacı’dan bayrağı devralan Aksüt ve Serpil Marsh Orta ve Güney Doğu Avrupa Bölge CEO’su Lukas Herrmanns’a bağlı olarak görev yapacak. 

1992 senesinde Allianz’ın Çalışan Yan Haklar (EH&B) Departmanı’nda iş hayatına adım atan Yeşim Aksüt, 1998 senesinde Marsh Türkiye’ye katıldı. Çalışan Yan Haklar (EH&B) ve Ticari - Tüketici (Commercial &Consumer) departmanlarının başarılı bir şekilde kurulmasına destek sağlayan Aksüt, geçmiş senelerde bu bölümlerin liderliğini de üstlendi. Aksüt, 2018 senesinden itibaren Kurumsal Müşteriler Segment Lideri, Satış Lideri ve aynı zamanda Marsh Türkiye CEO Vekili olarak görevine devam ediyordu.

Tekrar Marsh ailesine katılan Serpil, 2016 senesinden beri Willis Towers Watson'da Genel Müdür olarak çalışmaktaydı. İlk olarak 1996 senesinde MRC Risk Danışmanı olarak Marsh Türkiye’de çalışmaya başlayan Tarık Serpil, daha sonra çeşitli fonksiyonların yöneticiliğini üstlendi. Enerji, inşaat ve altyapı gibi sektörlerde uzman olan Tarık Serpil, 2015 senesinde Marsh EMEA İnşaat Liderliği görevine getirildi.
Aksüt ile Serpil, müşterilerine karşılaştıkları riskleri daha iyi yönetebilmelerini sağlamak amacıyla geniş kapsamlı hizmetler ve çözümler sunan, ayrıca bu sene 50. yılını kutlayan Marsh Türkiye'de yeni stratejilerin kurgulanmasından ve şirketin büyüme stratejileri ile planlarına uygun olacak şekilde tüm aksiyonların yönetilmesinden sorumlu olacaklar.