Türkiye’deki ilk üretim fabrikasını 1966 yılında kuran MAN, kurulduğu günden bu güne başarılarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Sadece 2009 yılından beri otobüs üretimini iki katından daha fazla arttıran MAN Türkiye, 3 bin 425 kişiye istihdam sağlıyor.

MAN Türkiye’nin bünyesinde 2010 yılından beri çalışmalarını yürüten ve Lojistikten Sorumlu Direktör görevinde bulunan ODTÜ’lü Makina Mühendisi Ufuk Doğrusöz, 1 Ocak 2019 itibariyle MAN Türkiye A.Ş’nin yeni Genel Müdürü pozisyonuna atandı.

UFUK DOĞRUSÖZ KİMDİR?

Ufuk Doğrusöz, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Bölümü’nden mezun. Profesyonel iş hayatına Ford Otosan’da başlamış olan Doğrusöz, Toyota ve Karsan gibi alanının önde gelen firmalarında da uzun yıllar boyunca çalıştı. Mesleğinin ilerleyen yıllarında Akoğlu Otomotiv ve Tırsan Treyler gibi şirketlerde çalışmalarını sürdürdü. 2010 yılından bu yana da MAN Türkiye A.Ş bünyesinde Lojistikten Sorumlu Direktör görevini yürüten Doğrusöz, 1 Ocak 2019 itibariyle mesleğindeki 23 yıllık tecrübesiyle beraber MAN Türkiye A.Ş’nin yeni Genel Müdürü pozisyonuna atandı.