Uçtan uca sağladığı teknoloji hizmetleri portföyüne gün geçtikçe bir yenisini katan KPMG Türkiye, bünyesine kattığı yeni ortaklarıyla büyümeyi sürdürüyor. Son olarak KPMG Türkiye ailesine danışmanlık hizmetleri alanının ileri gelen isimlerinden birisi Ümit Yalçın Şen, şirket ortağı olarak katıldı. 18 senelik danışmanlık tecrübesi olan Şen, KPMG Türkiye bünyesinde Siber Güvenlik Hizmetleri Lideri olarak görev alacak.

İş yaşamına üretim sektöründe adım atan ve bu sektörde üretim planlama konusunda görev alan Şen, daha sonra bilgi teknolojileri alanında danışmanlık faaliyetleri yürüten bir firmada bilgi güvenliği danışmanı olarak görev yaptı. Yaklaşık iki sene bu görevi yürüttükten sonra dşmanlık hizmetleri sektörüne adım attı ve burada siber güvenlik, bilgi sistemleri denetimi, bilgi teknolojileri risk yönetimi ve teknoloji sürekliliği alanlarında uzun seneler boyunca şirket ortaklığı da dahil çok sayıda farklı görev üstlendi. 

İstanbul Teknik Üniversitesinden Makina Mühendisliği alanında Lisans ve Enformasyon Sistemleri Tasarımı ve Yönetimi alanında Yüksek Lisans derecelerine sahip olan Şen’in bunların yanı sıra CISSP, CISA, PMP, ISO 27001, ISO 22301, ISO 31000, ITIL ve TOGAF gibi profesyonel sertifikaları da yer alıyor. 

ROCKWELL AUTOMATION TÜRKİYE SATIŞ DİREKTÖRÜ BELLİ OLDU ROCKWELL AUTOMATION TÜRKİYE SATIŞ DİREKTÖRÜ BELLİ OLDU

Şen’in teknoloji danışmanlığı şirket ortakları arasına katılmasıyla çok daha güçlü bir döneme giren KPMG Türkiye, ülkemizi teknoloji ihracatçısı bir ülke yapmak için kamu ve özel sektörün dijitalleşmesine destek verirken, dijitalleşmeden ve teknolojinin sürekli artan kullanımından kaynaklanan siber risklerin yönetimine de çözümler üretmeyi amaçlıyor. Şirketlerin teknolojik atılımlarda gereksinim duyduğu hizmeti verebilmek için yaklaşık 300 kişilik uzman bir kadro ile içgörüyü müşterileri için fırsata dönüştüren KPMG Türkiye; siber güvenliğin yanı sıra teknoloji dönüşümü, BT risk yönetimi, veri analitiği, teknoloji etkinleştirme, yeni nesil teknolojiler ve dijital hizmet konularında yurt içindeki müşterilerine hizmet verirken aynı zamanda yurt dışına da yeni teknolojileri ihraç edecek.