Kibar Holding şirketlerinden Assan Alüminyum’un İş Ortakları Toplantısı’nda konuşan Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, "Şirketlerimizde yaptığımız çalışmalarda ve yatırımlarda Endüstri 4.0 trendlerine uyum sağlayacak yönlendirmeleri öncelikli yol haritamız içinde görüyoruz.” dedi.

Kibar Grubu’nun amiral gemisi olan Assan Alüminyum’un dünden bugüne geldiği noktayı ve bunda iş ortakları ile olan uzun süreli ilişkilerin önemine değinen Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, “45 yıl öncesinde “Güven” üzerine kurduğumuz ilişkilerimiz “Büyük Bir Aile” olmamıza vesile oldu. Bu uzun yolculuğumuzda, siz değerli paydaşlarımızla bugüne kadar yakaladığımız başarılarımızı sürdürülebilir kılmamız, karlı bir büyüme için tüm kaynaklarımızı etkin kullanmamız ve dijitalleşme çağının getirilerini hızlı bir şekilde iş alanlarımıza entegre etmemiz gereken bir döneme girmiş bulunmaktayız. Stratejilerimizi ve iddialarımızı, hedeflerimizden ödün vermeksizin hayata geçirebilmemiz ve iş sonuçlarına yansıtabilmemiz “Güvene Dayalı Birlikteliğimizin” bir sonucu olacaktır” dedi.

YATIRIMLARLA PAZARDAKİ REKABET GÜCÜMÜZÜ KORUMAKTAYIZ
Ali Kibar ayrıca, “Ulaşımdan gıda ürünlerine kadar geniş bir yelpazede ürün geliştirdiğimiz, Assan Alüminyum’da hem yeni hem de mevcut üretim içerisinde yaptığımız yatırımlarla pazardaki rekabet gücümüzü korumaktayız. Değişen piyasa koşullarına göre bizlerde hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şirketlerimizde yaptığımız çalışmalarda ve yatırımlarda Endüstri 4.0 trendlerine uyum sağlayacak yönlendirmeleri öncelikli yol haritamız içinde görüyoruz.” dedi. 

Sunumun ardından Assan Alüminyum iş ortakları konuk konuşması Dr. Murat Bilgili’yi dinlediler. Akşam Gala Yemeği sonrasında ise Burhan Öcal & Bosphorus Quintet ve Yonca Lodi’nin sahne performansları ile keyifli zaman geçirdiler.