Kastaş, sızdırmazlık teknolojileri alanında dünyanın önde gelen markalarından biri olarak çalışmalarını sürdürüyor. İzmir’deki üretim ve yönetim merkezleri ile beş ilde hizmet sunan şubeleriyle Almanya’nın Hamburg şehrinde kurdukları Avrupa Lojistik Merkezleri ile 80 ülkede satış ve servis partnerleri bulunan Kastaş, müşterilerine güvenilir sızdırmazlık elemanları sunuyor.

Hidrolik ve pnömatik uygulamalar için geniş ürün yelpazesi, Ar-Ge birimi, tüm dünyada bulunabilirliği üst düzeydeki ürünleri ve 500’ü aşkın çalışanı ile müşterilerinin sektöründeki ilk tercihi olan Kastaş’ta üst düzey atama gerçekleşti. Buna göre Kastaş’ta dört seneye yakın bir süredir çalışmalarını yürüten Arzu Berk, yeni Yönetim Kurulu Üyesi ve Koordinatörü olarak atandı.

ARZU BERK KİMDİR?

Anadolu Üniversitesi’nden İdare Lisans Derecesi’ne sahip olan Arzu Berk, profesyonel çalışma hayatına Shell Türkiye’de başlamıştır. Daha sonra Philip Morris Sabancı’da İletişim Yöneticisi olarak görev alan Berk, TAİDER’de Danışmanlık da yapmıştır. ABIGEM’de Müdürlük pozisyonunda da çalışmış olan Berk, son olarak dört yıla yakındır Kastaş bünyesinde çalışmalarını sürdürmektedir.