CEM KARATAY -  Sızdırmazlık teknolojileri sektöründe faaliyet gösteren Kastaş’ın Genel Müdürlüğü’ne Birol Aslantaş atandı.

Aslantaş, yirmi yıllık kariyerinde tedarik zinciri, üretim, yatırım ve proje yönetimi, fabrika müdürlüğü, uluslararası lokasyonlar dâhil olmak üzere Grup Teknik Operasyonlar Direktörlüğü ve tüm icradan sorumlu Grup Genel Müdür Yardımcılığı gibi farklı pozisyon ve disiplinlerde görev aldı.

Çukurova Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra profesyonel iş yaşantısının yanında Dokuz Eylül Üniversitesi’nde Üretim Yönetimi ve Ege Üniversitesi’nde Executive MBA yüksek lisans programlarıyla eğitimini tamamlayan Aslantaş, 20 yıla yaklaşan kariyerinde tedarik zincirinden üretime, yatırım ve proje yönetiminden fabrika müdürlüğü ve uluslararası lokasyonlara farklı pozisyon ve disiplinlerde çalıştı.

Kastaş’a katılmadan önce tüm icradan sorumlu Grup Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Aslantaş, yeni görevine ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Sadece iç pazardaki liderliğimizi değil, küresel bir üretici olarak dış pazarlardaki güçlü konumumuzu nasıl geliştireceğimizi konuşmamız bana heyecan veriyor. Kastaş’ın, dünyanın ilk tercih edilen sızdırmazlık teknolojisi üreticisi olmak gibi müthiş bir vizyonu var. Ben ve takım arkadaşlarım bu vizyona ulaşmak için ana iş kolumuzda iç ve dış pazarda gelişen dinamikleri dikkate alarak marka bilinilirliğimizi çok daha üst seviyeye çıkarmak için çalışacağız. Kastaş, köklü bir kurumsal birikim ve çok deneyimli insan kaynağına sahip. İç ve dış çevre etkilerine daha duyarlı ve güçlü yönetişim modeli, sağlam bir kurum kültürü, sürdürülebilirlik anlamında güvenli bir iç dinamik yaratarak, tüm paydaşlarına kalıcı fayda ve çözümler sunabilen küresel bir şirket olacağımıza inanıyorum."