Kanyon Yönetim İşletim ve Pazarlama A.Ş.’nin yeni genel müdürü olarak 1 Ocak2022 tarihi itibarıyla, 20 seneden fazla profesyonel tecrübesini perakende ve alışveriş merkezleri kiralama ve yönetimi alanında üst düzey yönetici, icra kurulu ve yönetim kurulu üyesi olarak geçirmiş olan Fulya Durak belirlendi. 

NORTHER GLOBAL LOGISTICS’TE ÜST DÜZEY ATAMA NORTHER GLOBAL LOGISTICS’TE ÜST DÜZEY ATAMA

2007- 2018 seneleri arasında ECE Project Management Türkiye, Bulgaristan ve Yunanistan Kiralama Direktörlüğü görevini icra eden Fulya Durak, ayrıca ECE-Lamda JV – Yunanistan Yönetim Kurulu Üyesi olarak da görev aldı. Profesyonel hiş yaşamı süresince 30’a yakın alışveriş merkezinin AVM konsept geliştirmeden, fonksiyon tasarımı, AVM İşletme yönetimi ve kiralaması ile finansal operasyon yönetimine tüm süreçlerde liderlik ve danışmanlık yapmıştır.  

2019 senesinden itibaren FER Perakende Yönetim Danışmanlık kurucu ortağı olan Fulya Durak ODTÜ Mühendislik Fakültesini bitirmiştit. Perakende ve tüketim ürünleri sektöründeki kadın yönetici oranını arttırmak ve onları geliştirmek amacı ile kurulan LEAD Network Türkiye ve ICSC (Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi) üyesi olan Fulya Durak çok iyi derecede İngilizce ve Fransızca dillerini bilmektedir.