Bugüne kadar toplam 730 akademisyenle gerçekleştirdiği bin 31 projede toplamda 347 milyon TL’lik proje hacmine ulaşan İTÜNOVA TTO, Ar-Ge ve inovasyonun merkezinde yer almaya devam ediyor. Bilgiyi sanayi ile buluşturma ve ticarileştirme hedefiyle önemli çalışmalara damgasını vuran İTÜNOVA TTO’nun genel müdürlük görevine Dr. Ercan Çitil atandı. 

Sanayi ve akademi arasında teknolojinin gelişimine aracılık ederek değer katmaya sürdüreceklerin aktaran İTÜNOVA TTO Genel Müdürü Dr. Ercan Çitil, “İTÜNOVA TTO ekibi ile birlikte teknoloji transfer ekosistemine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da artan bir ivme ile hizmet etmeye ve fark yaratmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

SECURİTAS BİLGİ TEKNOLOJİLERİ’NE YENİ ÜLKE YÖNETİCİSİ SECURİTAS BİLGİ TEKNOLOJİLERİ’NE YENİ ÜLKE YÖNETİCİSİ

1992 senesinde İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü’nü bitiren Çitil; yüksek lisans ve doktorasını İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Çevre Mühendisliği Fen Bilimleri ve Teknoloji Programı'nda tamamladı. Hem kamu hem de özel sektörde çeşitli projelerde ve pozisyonlarda görev alan Çitil, 2014-2020 yılları arasında İTÜNOVA Teknoloji Transfer Ofisi Genel Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten Çitil, yeniden genel müdürlük görevini üstlenmiştir. Başarılı çalışmalara imza atan Çitil, evli ve 2 evlat sahibidir.