İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştirak şirketlerinden İSTON İstanbul Beton Elemanları ve Hazır Beton Fabrikaları San. Tic. A.Ş.'de üst düzey bir atama gerçekleşti ve Cenk Gökcan Genel Müdürlük koltuğuna oturdu.

Kentsel altyapı ve üstyapı donatıları üreten firma Gökcan'ın atamasını "Satış Pazarlama ve Teknik Destek Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Cenk Gökcan, 25.04.2022 tarihi itibarıyla İSTON Genel Müdürü olarak atanmıştır. İSTON Ailesi olarak Genel Müdürümüz Sayın Gökcan’a yeni görevinde başarılar dileriz" ifadeleriyle duyurdu.

CENK GÖKCAN KİMDİR?

1982 Almanya Bremen doğumlu olan Cenk Gökcan, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik – Mimarlık Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü'nden 2005 yılında mezun olduktan sonra 2016 yılında İTÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme (Executive MBA) Bölümü'nde Yüksek Lisansını tamamladı.

PAYCORE’A YENİ GENEL MÜDÜR  PAYCORE’A YENİ GENEL MÜDÜR 

Profesyonel kariyerine 2005 yılında Mavi Kurye Lojistik Ltd. Şti’de Operasyon Müdürü olarak başlayan Gökcan, 2007 yılında Sabancı Holding ve Heidelberg Cement ortaklığında faaliyet gösteren Akçansa Çimento San. Tic. AŞ’de uzman olarak çalışmaya başladı. Ardından kariyerini çeşitli yönetici kademelerinde olmak üzere, Kuzey/Doğu /Trakya Bölgeler Müdürü olarak 2019 yılına kadar devam ettirdi.

Ekim 2019’da İSTON AŞ’de Satış Pazarlama ve Teknik Destek Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başlayan Gökcan, 25 Nisan 2022 tarihi itibariyle de İSTON Genel Müdürü olarak atandı.