Uzun yıllar birçok önemli şirkette marka ve gelir yönetimi konularında çalışan Özge Altıntaş, bundan böyle kariyerine istegelsin’de Chief Growth Officer (CGO - Genişlemeden sorumlu Başkan) olarak devam edecek. Altıntaş, firmanın kanal, gelir, kampanya ve müşteri segment yönetiminin sorumluluğunu üstlenecek.

FARKLI PAZARLAMA POZİSYONLARINDA ÇALIŞTI

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Endüstri Mühendisliği’nden 2009 yılında mezun olan Altıntaş, Mercedes Benz ve Şişecam A.Ş.’de tamamladığı MT programları sonrasında profesyonel kariyerine telekom sektöründe başladı ve uzun süre Avea’da çeşitli pazarlama pozisyonlarında görev aldı.

Faturalı müşteri bazının yönetimiyle ilgili yeni müşteri kazanımı, mevcut müşterilerin gelir ve karlılığın yönetilmesi, deneyim ve süreçlerin iyileştirilmesi, müşterinin elde tutundurulması alanlarında uzun yıllar çalıştıktan sonra Avea’nın ardından Türk Telekom’da farklı görevler yaptı.

Türk Telekom'da segment yönetimi tecrübesini ortaya koyduğu mobil ve internet müşterilerinin yer aldığı Premium Müşteri Segmentini yöneten Altıntaş, son olarak AXA Sigorta’da Pazarlama Departmanı Müdürü olarak görev alıyordu.