ISS Türkiye’ye bağlı olan ISS Proser, Türkiye’nin en fazla istihdam sağlayan şirketlerinden biri olma unvanını taşıyor. 2018 yılını belirledikleri hedefin bir hayli üzerine çıkarak bitiren ISS Proser, 6 bin 400 kişilik personelini 8 bine çıkarttı. Hizmet sağladığı proje sayısını da 630’a yükselten şirket, küresel ölçekteki zorlu ekonomik koşullara rağmen yüzde 35’lik oranla organik büyüme kaydetti.
ISS Proser’ın 2018 yılı başarılarını ve gelecek dönem iş gündemlerini değerlendiren ISS Proser Genel Müdürü Atilla Aydemir, konuya ilişkin bu tarz makroekonomik değişikliklere şirketçe hazır olduklarını, bu sayede de hedeflerini aşarak 2018 yılını tamamladıklarını belirtti.

Tüm Türkiye’de faaliyet gösteren şirket, fiziksel güvenlik hizmeti dışında uygulamaya aldığı “ISS Proser Güvenlik 4.0” konseptini Mercedes-Benz projelerinde de uygulayacaklarını açıkladı. Bu konsept; teknolojik ekipmanların ilave edilmesiyle entegre hale gelen güvenlik çözümlerinin, binaların tasarım sürecinden başlayarak risk analizi yapılmasını ve ihtiyaçları tam olarak karşılayarak daha az maliyetli güvenlik çözümlerin sunulabilmesini kapsıyor.

Atilla Aydemir, 2018’de ISS Proser’in ciddi bir yenilenme sürecinden geçtiğini ve güvenlik sektörünün her noktasında fark yarattığının altını çizdi. 2019’da entegre güvenlik hizmeti araçlarını geliştirmeyi hedeflediklerini de belirten Aydemir, “Negatif piyasa koşullarına karşın 2019’da da yüzde 25 büyümeyi öngörüyoruz.” dedi., Aydemir, 2018 yılındaki büyümelerinin en önemli faktörü olarak İç Anadolu Bölgesi’ne verdikleri ağırlık olduğunu belirtti ve ekledi “2019 yılında İç Anadolu Bölgesi’ne, Trakya ve Karadeniz bölgelerini de ekleyeceğiz.”