Hava süspansiyon sistemi üretiminde dünyanın en büyük firmaları arasında yer alan; yapı, endüstri, yeşil enerji gibi birçok alanda faaliyetleri olan Aktaş Holding bünyesinde, kurumsal sürdürülebilirlik çalışmaları kapsamında dönüşüm faaliyetleri sürüyor.

Bu yıl kuruluşunun 80. yılını kutlayan Aktaş Holding, uzun vadeli büyüme ve gelişim planları doğrultusunda sürdürülebilir stratejik yönetim modeline geçti.

Bu model çerçevesinde; 2013 yılından bu yana Aktaş Holding’de İcra Kurulu Başkanı olarak görev yapan Sami Erol, görevini uzun yıllardır İstanbul’da profesyonel yöneticilik yapan İskender Ulusay’a devretti.

İskender Ulusay; Aktaş, Airtech, Aircomfort, Lineflex ve Powertech markalarını bünyesinde barındıran Aktaş Holding’in, 3 lokasyon yurtdışında olmak üzere toplamda 7 üretim ve depolama tesisinin icra tarafındaki operasyonlarını doğrudan yönetecek.

Öte yandan, Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanlığı görevini İskender Ulusay’a devreden Sami Erol da Aktaş Holding’de yönetim kuruluna destekleyici bir rol alarak; sürdürülebilirlik, global pazar geliştirme, iş geliştirme, yurtdışı operasyonların desteklenmesi, STK projeleri gibi alanlardan sorumlu Yönetim Kurulu üyesi olarak çalışmalarını sürdürecek.