Malaysia Airports Grup CEO’su Dato’ Mohd Shukrie Mohd Salleh, görevden ayrılan Ersel Göral’ın son 3,5 senedirCEO olarak İSG’nin kaydettiği ilerlemenin ve büyümenin ayrılmaz bir parçası olduğunu dile getirerek: “Yönetim kurulu ve şirket yönetimi olarak çalışmaları ve liderliği için içtenlikle teşekkür ediyor, kendisine gelecekteki girişimlerinde başarılar diliyoruz.”  Şeklinde konuştu.
 
CEO’luk görevini vekaleten yürütecek olan Berk Albayrak, İSG’de 11 senedir çeşitli kademelerde görev yaptı. İnşaat mühendisliği eğitimi alan Albayrak’ın önceki iş tecrübeleri arasında Limak ve GMR Ortak Girişiminde departman yöneticiliği, DHMİ Türkiye’de inşaat bölümü direktörlüğü ve Baki Şirketler Grubu’nda proje müdür yardımcılığı bulunuyor.  
 
Havacılık sektörü COVID-19 pandemisiyle mücadele etmeye devam ederken Malaysia Airports Group, işlettiği tüm havalimanlarının güvenliğini, istikrarını ve hayatta kalmasını sağlamaya yoğunlaşıyor. Grup, toparlanmanın faaliyetleri açısından kritik öneme sahip olduğunu görüyor ve İSG’nin bu zor zamanlarda ve ileride işin ve büyümenin sürdürülebilirliği için yeni fikirleri ve fırsatları değerlendirebileceği bir konumda bulunduğuna inanıyor.