Yatırımcı ihtiyacını merkezine alarak geleneksel ürün yelpazesini geliştiren ve yatırım stratejilerini dünyadaki dönüşüm alanları üzerine kurgulayarak yenilikçi yaklaşımıyla sektörde adını duyuran İş Portföy’de 2014 senesinden beri Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Emrah Yücel’in yerine, sermaye piyasalarında 22 senelik bir tecrübeye sahip olan Hüseyin Gayde atandı. 

SECURİTAS BİLGİ TEKNOLOJİLERİ’NE YENİ ÜLKE YÖNETİCİSİ SECURİTAS BİLGİ TEKNOLOJİLERİ’NE YENİ ÜLKE YÖNETİCİSİ

İş yaşamına 1999 senesinde bankacılık sektöründe Hazine Bölümü’nde adım atan Gayde, 2002 senesinde Araştırma ve Portföy Yönetimi bölümlerinde çeşitli görevler üstlendi. 2010-2014 seneleri arasında portföy yönetim sektöründeki tecrübesini İş Portföy dışında sürdürmesinden sonra, 2014 senesinde İş Portföy’de Araştırma Bölümü Müdürü olarak görevlendirildi ve 2021 senesi sonuna kadar Emeklilik Fonları Portföy Yönetimi Müdürü, Hisse Senedi Fonları Portföy Yönetimi Müdürü ve Portföy Yönetimi Bölümü Piyasalar Direktörü olarak görevini yürüttü.
 
Hüseyin Gayde, Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nde; 1997 senesinde lisans eğitimini, 1999 senesinde ise yüksek lisans programını bitirmiştir.