Özellikle son 2 yıldır adını sıkça duyuran ve her geçen gün daha da yükselerek yatırımcılarına oldukça cazip görünen kripto paraların 2019 yılı itibariyle boğa piyasasına geçiş yapması bekleniyor. Türkiye’de de kripto paralarla ilgili girişimlerin artarak sürdüğü günümüzde devletler de konuya zamanla daha olumlu yaklaşımlar sergiliyor.

Türkiye’de kripto para konusunda çalışmalarını hız kesmeden yürüten Intexcoin, çıkarttıkları kripto para ile alakalı açıklama yaptı. Intexcoin CEO’su Erdoğan Köse aracılığıyla yapılan açıklamada Blockchain ile yeni bir dünya kurulmaya çalışıldığı ve Intexcoin olarak kendilerinin bu yeni dünya düzeninde kurucu oyuncu olamayı hedefledikleri belirtildi.

SÜRDÜRÜLEBİLİR YENİ EKOSİSTEM

Köse çıkarttıkları kripto para ile ilgili yaptığı açıklamada, değerlenmesini ve yaşam döngüsünü tüm projeleriyle destekleyerek yeni bir ekosistem oluşturmayı hedeflediklerini söyledi. “Geleceğin para birimi Intexcoin’dir ” diyen Köse, Intexcoin’in Ethereum ERC20 altyapısıyla oluşturulduğuna da dikkat çekti. Intexglobal’in tüm projeleri için birleştirici ve ana unsurun Intexcoin olduğunun da altını çizen Köse, Intexcoin’in yatırımcısından ticaretçisine kadar her kullananına maddi ve manevi kazanç getireceğini de sözlerine ekledi.

Intexcoin’in geleceğin en saygın ve değerli kripto paralardan birisi olabilmesi adına var güçleriyle çalıştıklarını vurgulayan Köse, bunun için topluluğun desteğine ihtiyaç duyduklarını belirtti.

ULUSLARARASI GÜÇLÜ YATIRIMLAR

Intexcoin’in henüz dış dünyaya kapalı bir kripto para olduğunu belirten Köse, Malta Devletini’n de onayından geçmiş bir ICO’yu Malta’da kurulacak şirketleri üzerinden planladıklarını kaydetti. Şu anda whitepepar aşamasında olduklarını ve gerekli izinler alındığında yaptıkları çalışmalar ile ICO’ya çıkacaklarını belirten Köse, konuyla ilgili 40 farklı ülkeden yatırım aldıklarını belirtti.