İSTANBUL (AA) - ING Türkiye İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcılığı ile İcra Kurulu Üyeliği görevlerine Meltem Kalender Öztürk getirildi

Konuyla ilgili olarak ING Türkiye tarafından yapılan açıklamaya göre, bankanın genel müdür yardımcılığı ile icra kurulu üyeliği görevlerine Öztürk atandı. İnsan kaynakları alanında 20 seneyi aşkın bir kariyere sahip olan Öztürk, ING Türkiye çatısı altında inovatif, yenilikçi ve öncü insan kaynakları uygulamalarına imza atmaya devam edecek.

Öztürk, çalışan deneyimi ile yüksek performanslı takımlar oluşturmak konusundaki uzmanlığıyla ING Türkiye çatısı altında inovatif, yenilikçi ve öncü insan kaynakları uygulamalarına imza atmayı sürdürecek.

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'i 1996 yılında bitiren Öztürk, profesyonel iş hayatına Logo Business Solutions ve Işıklar Holding'te insan kaynakları yönetimi alanında görev alarak başladı. Turkcell İnsan Kaynakları bünyesinde farklı birçok sorumluluk üstlenen ve Turkcell Grup İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışan Öztürk, 2014-2017 seneleri arasında Sütaş Grup İnsan Kaynakları Başkanı olarak görev yaptı.

Sonrasında bir sene Los Angeles'ta yaşayan Öztürk, ABD'de başladığı insan kaynakları danışmanlığını Türkiye'ye döndükten sonra da sürdürdü ve hizmet verdiği kurumlar arasında ING Türkiye de yer aldı.