İnci GS Yuasa, İnci Holding ve Japonya’nın akü devi GS Yuasa ile yaptığı ortaklık ile emin adımlarla yoluna devam ediyor. Bursa’daki perakende satış noktalarından gelen 120 temsilci ile düzenlenen toplantıda, İnci Akü’nün sektördeki uygulamaları hakkında bilgiler verdiler.

Toplantıda İnci Akü’nün geliştirdiği ‘Sadakat Programı’, ‘e-garanti’ uygulaması ve yol yardım desteği gibi uygulamaların detayları anlatıldı. Toplantıda ayrıca, ilk ve tek nano kristal teknolojisiyle üretilen akü ile çevre ve teknoloji alanlarında yürüttükleri inovatif faaliyetler hakkında da bilgiler paylaşıldı.
 
“Gururluyuz”

Toplantıda konuşan Elbirlik, “3 bin 500 perakende satış noktamız ile müşterilerimizle markalarımızı buluşturmanın gururun yaşamaktayız.” dedi.
Elbirlik ayrıca, çevre ve iş sağlığı güvenliği koşullarını sağlayarak yüksek kalitede ürün ve kusursuz hizmet sunma konusunda şeffaf bir yönetim politikası izlediklerini, bu sayede de akü sektöründe öncü olduklarını vurguladı. Şirket olarak şu anki konumlarını iş ortaklarına borçlu olduklarının altını çizen Elbirlik “Gücünüze ve gücümüze inanıyoruz.” dedi. 
Müşterilerimiz, çalışma arkadaşlarımız, iş ortaklarımız, tedarikçilerimiz ve çevremiz için en güvenilen enerji depolama şirketi olma vizyonuyla sektörün lider markalarından biri olarak bulunduğumuz konumu siz değerli iş ortaklarımıza borçluyuz. Gücünüze ve gücümüze inanıyoruz” dedi.