IFS’in 2018 yılı büyüme oranları açıklandı. ERP çözümleri ile küresel arenada güçlü bir isim olan firma, geçtiğimiz yılı rekor seviyede büyüyerek kapattı. Yapılan açıklamaya göre verilerin oldukça yüksek başarı grafiğinde olduğunu belirten IFS yetkilileri, 2018 yılını yüzde 300 büyüme ile kapattıklarını belirtti. Firmanın 606 milyon dolardan fazla net gelir ile bir önceki yıla kıyasla yüzde 23 büyüdüğünü belirten yetkililer, lisans gelirlerinde ise yine bir önceki yıla kıyasla yüzde 22 artış yaşandığını vurguladı. 

Açıklanan veriler üzerinden değerlendirmelerde bulunan IFS CEO’su Milena Roveda, sonuçların bu denli başarılı olmasının, müşteri odaklı çözüm sunma kararlılıkları ile inovatif vizyonlarının kanıtı olduğunu söyledi.

Rapordaki rakamların yalnızca etkileyici bir haber başlığından ibaret olmadığının altını çizen Roveda, bu performansın aynı zamanda şirketlerinin her zaman müşteri odaklı çözümler sunma konusundaki hassasiyetli kararlılığının ve inovasyon vizyonunun kanıtı olduğunu sözlerine ekledi. Sektörlerindeki rekabette bu özellikleri ile farklılaştıklarını belirten Roveda son olarak, bulut satışlarındaki yüzde 300 gibi büyük bir büyümenin ve 2017 mali yılına oranla yüzde 23 net gelir artışının, pazarın üç katından fazla bir büyüme anlamına geldiğinin altını çizdi.