Kalite ve tasarımdan ödün vermeden, 2018’de de yoğun bir sezon geçirmeyi düşündüklerini söyleyen Mehmet Pınarbaşı; "İmzamızı attığımız tasarımlarla ulaştığımız hayatlara dokunmak istiyoruz. Hedefimiz ise; tasarım-kalite-ulaşılabilir fiyat ve iyi hizmet döngüsünü koruyarak Türkiye’nin farklı noktalarında yer almak" dedi.


Mobilya sektörü, 2017 yılı boyunca önemli gelişme ve büyüme rakamlarına tanıklık etti. Hassas dengelerin ve sektör parametrelerinin baskılayıcı birer unsur olarak ortaya çıktığı mobilya alanında, yapılan yatırımlar ve atılan adımlar sektörde ivme kazandırmayı başardı. İder Mobilya’nın Genel Müdürü Mehmet Pınarbaşı, mobilya alanında yaptıkları yatırımların 2018 yılında da devam edeceğini vurgularken, planları hakkında değerlendirmelerde bulundu.


HEDEFİMİZ, TÜRKİYE’NİN HER NOKTASINA ULAŞMAK
Başarılı bir yıl geçirdiklerini ifade eden İder Mobilya Genel Müdürü Mehmet Pınarbaşı, “İder Mobilya olarak, 2017 yılında ciro bazında yüzde 20’lik bir büyüme kaydettik. Kalite ve tasarımdan ödün vermeden, müşteriye sunduğumuz cazip fiyatlarla 2018’de de yoğun bir sezon geçireceğimizi düşünüyoruz” dedi.
Mehmet Pınarbaşı, bölgesel yatırımlar konusunda şunları söyledi; “Ülke genelinde ulaşabildiğimiz kadar fazla kişiye erişmek  ve imzamızı attığımız tasarımlarla ulaştığımız hayatlara dokunmak istiyoruz. Hedefimiz ise; tasarım-kalite-ulaşılabilir fiyat ve iyi hizmet döngüsünü koruyarak Türkiye’nin farklı noktalarında yer almak.”
İder Mobilya, art arda gelen mağaza ataklarıyla yer aldığı bölgede önemli etkiler yaratıyor. Konuyu şu sözlerle değerlendiren İder Mobilya Genel Müdürü Mehmet Pınarbaşı “Geçen yıl ülkemizin birçok noktasında mağaza açtık ve açtığımız her mağaza bölgesel anlamda ciddi bir hareketlenme sağladı. Mevcut durumda iş olanaklarının sınırlı olduğu bölgelerde yapılan her yatırım onlarca kişiye hem istihdam olanağı sağlıyor hem de ekonomik güvence yaratıyor. Biz İder Mobilya olarak yatırımlarımızla istihdam olanakları yaratmaya devam etmeyi hedefliyoruz”dedi.