Hilti Türkiye'nin yeni yılda yüzde 25 ve üzeri büyümeyi hedeflediklerini kaydeden Türkiye ve Orta Asya Genel Müdürü Sebastian Barth, Türkiye'deki büyüme hedefleri paralelinde, mağaza sayılarını 16'ya ve çalışan sayılarını 380'in üzerine çıkaracaklarını söyledi.

Satışların yüzde 30'unu yeni ürünlerden sağladıklarını söyleyen Barth, "2018'de 30 ürün lansmanı hedefliyoruz. Yeni hizmetlerimiz olacak. İlk etapta İstanbul, Ankara ve İzmir'de hayata geçirilecek ‘3 gün veya ücretsiz' hizmetimizle, müşterilerimizin arızalanan makinalarını aynı gün adreslerinden aldırıp tamirini gerçekleştirdikten sonra üç günde teslim edeceğiz" dedi.

Şirket, 3 kat daha geniş bir alana kurulan teknik servisleriyle tamir ve operasyon hızını artırdı. Tuzla Organize Sanayi Bölgesi'nde yaklaşık 5 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen yeni merkez, 3 bin 500 metrekare kapalı alanda yıllık 120 bin makine tamir kapasitesine sahip. Barth, "Son teknoloji elmaslı sistemler test makinası ve kumlama yöntemiyle temizleme yapabilen kompresörlü yıkama cihazı sayesinde, makinaların tamirleri daha hızlı bir şekilde gerçekleştirilebiliyor" dedi.