Ürün gamındaki çeşitlilik ve yoğun müşteri trafiği ile e – ticaret kullanıcılarının sıklıkla ziyaret ettiği Hepsiburada’ya yeni CEO atandı. Buna göre, 2017 yılından bu yana şirkete Yönetim Kurulu Danışmanlığı pozisyonunda hizmet veren Murat Emirdağ, şirketin yeni CEO’su oldu. Emirdağ, pek çok farklı teknoloji şirketinin dünya merkezlerinde ve Silikon Vadi’sinde yapmış olduğu üst düzey yöneticiliklerin ardından biriktirdiği bilgi birikimi ve tecrübesiyle birlikte bu göreve getirildi. Platformdan yapılan açıklamaya göre Emirdağ, 2019 Şubat ayı itibariyle yeni görevini icra etmeye başladı.

Hepsiburada’dan gelen atama açıklamasının ardından konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Emirdağ, platformu halihazırda var olduğundan daha iyi bir konuma taşıyabilmek adına yoğun bir tempo ile çalışacaklarını kaydetti. Tüm proje ve hizmetlerinde müşterileri odakta tutmaya devam edeceklerini belirten Emirdağ, müşterilerinin hayatlarını kolaylaştıracak teknoloji ve hizmetler sunmayı sürdüreceklerinin de altını çizdi. Emirdağ ayrıca, bir yandan e-ihracat ile Türkiye’nin ekonomik kalkınmasını desteklerken, diğer bir yandan da yalnızca Türkiye’nin değil, tüm bölgenin açık ara fark ile lider dijital oyuncusu olma vizyonlarında ilerlemeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

MURAT EMİRDAĞ KİMDİR?

Murat Emiroğlu, İstanbul Erkek Lisesi’nden mezun olduktan sonra lisan eğitimini Boğaziçi Üniversitesi’nin Makine Mühendisliği ve Kimya Mühendisliği bölümlerinde çift ana dal okuyarak tamamladı. Lisansüstü MBA derecesini New York’un Columbia Üniversitesi’nde Columbia Business School’da Pazarlama ve Yönetim alanında aldı. Türkiye ve ABD’de çalışmalarını sürdüren Hepsiburada’da birçok farklı şirket ve organizasyonlarda Yönetim Kurulu Üyesi konumunda çalışmalar yürüten Emirdağ, aynı zamanda yeni ekonomi ve teknoloji odaklı M-Factory Ventures’ın da kurucusu.