RABAM’IN YENİ CEO’SU MURAT GÜNAY OLDU RABAM’IN YENİ CEO’SU MURAT GÜNAY OLDU

Hepsiburada’nın finansal hizmetler operasyonlarını yürütmek üzere faaliyet gösteren fintech şirketi Hepsi Finansal’da üst düzey atama gerçekleşti. Şirketin CEO pozisyonunda Erkin Aydın atandı. Aydın, yeni görevinde Hepsiburada'nın tüketici finansmanı ve genişletilmiş finansal hizmet operasyonlarını yönetecek.

BÜTÜNSEL YAKLAŞIMLA LİDERLİK EDECEK

Aydın, 1 Haziran 2022 tarihinde yeni görevine başladı. Hepsiburada'nın tüketici finansmanı ve genişletilmiş finansal hizmet operasyonlarını yönetecek olan Aydın, bu doğrultuda Doruk Finansman ve Hepsipay dahil olmak üzere tüm finansal hizmet operasyonlarına bütünsel yaklaşımla liderlik edecek. Erkin Aydın bu görevinde Hepsiburada CEO’su Murat Emirdağ’a bağlı çalışacak. Konuyla ilgili açıklama gerçekleştiren 

“TİCARİ DİJİTALLEŞTİRME ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR”

Hepsiburada CEO’su Murat Emirdağ, “Erkin Aydın’ın ekibe katılmasından dolayı mutluluk duyuyorum. Erkin Aydın’ın fintech ve bankacılık sektöründeki tecrübesiyle, çevrimiçi ve çevrimdışı kanallarda lider bir fintech oyuncusu olma yolunda ilerlemeye devam edeceğiz. Erkin Aydın’ın özellikle Hepsiburada’nın ticareti dijitalleşmesine öncülük etme vizyonuyla çalışmalar yapacağına inanıyorum” dedi. 

“HEPSİ FİNANSAL’IN BÜYÜMESİNE KATKI SAĞLAYACAĞIM”

Hepsi Finansal CEO’su Erkin Aydın ise, “Hepsiburada ekibinin bir parçası olmak benim için mutluluk ve heyecan verici. Yeni görevimle Hepsi Finansal’ın büyümesine ve uzun vadeli katma değer yaratmasına katkı sağlayacak olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum” dedi.