Elektrik anahtarı ve priz sektörlerinde sunduğu çözümlerle adından sıkça söz ettiren Günsan Elektrik’te üst düzey atama gerçekleşti. Profesyonel çalışma hayatında uzun yıllardır tecrübeleriyle dikkat çeken Ziya Aksoy, Günsan Elektrik’e yeni Finans Direktörü olarak atandı.

ULUSLARASI FAALİYETLER

Dünya çapında hizmet veren Günsan, 50’yi aşkın ülkede 54 bayisiyle hizmet veriyor. Uluslararası çalışmalarının yanı sıra inşaat sektöründe priz ve anahtar gibi elektrik tesisat takımları üreten, hizmet sunduğu sektörlerdeki çözümleriyle adından sıkça söz ettiren Günsan Elektrik, 1982 yılından bu yana faaliyetlerini yürütmekte.  2014’te Fransız devi Schneider Electrik tarafından satın alınan Günsan Elektrik’te yine 2014 senesinden beri şirketin Finans Direktörlüğü görevini yürüten Cemal Tosun, bayrağı Ziya Aksoy’a teslim etti.

ZİYA AKSOY KİMDİR?

Ziya Aksoy, finans sektöründeki profesyonel çalışma hayatında 15 senelik tecrübeye sahip. Penta Teknoloji, PwC Türkiye ve Borusan Holding’in çeşitli departmanlarında da görev yapmış olan Aksoy, 2014’ten beri Schneider Electric’te Finansal Planlama ve Analiz Müdürü pozisyonundaydı. Aksoy artık, Günsan Elektrik’in CFO’su olarak görev yapacak.