GSK, firmada hem yurt içi hem de yurt dışında 9 senedir farklı pozisyonlarda görev alan Ceyhun Çakar'ın Londra ofisinde görevlendirilmek üzere Uzmanlık Tedavileri Global Pazarlama Direktörü olarak atandığını açıkladı.

7 TEMMUZ İTİBARIYLA YENİ GÖREVİNE BAŞLAYACAK

Çakar, GSK kariyerinde Türkiye, İngiltere ve Rusya’da solunum, aşı ve klasik markalar dahil olmak üzere farklı alanlarda liderlik görevlerinde bulundu.

Son olarak GSK Türkiye Klasik Markalar İş Birimi Direktörü ve Liderlik Ekibi üyesi pozisyonunda çalışan Çakar, 7 Temmuz 2022 itibarıyla profesyonel iş hayatına İngilte'de Uzmanlık Tedavileri Global Pazarlama Direktörü olarak sürdürecek.

ALBAYRAK GRUBU'NDA ÜST DÜZEY ATAMA ALBAYRAK GRUBU'NDA ÜST DÜZEY ATAMA

YURT DIŞINA EN ÇOK YETENEK GÖNDEREN ÜLKE KONUMUNDA

Ceyhun Çakar, ortaokul ve lise eğitimi Robert Kolej'de tamamladıktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak ve Uzay Mühendisliği Fakültesi'nde lisans eğitimini aldı. Ardında Sabancı Üniversitesi MBA programını başarıyla tamamlayan Çakar, GSK'ya 2013 yılında adım attı. 

Verilen bilgiye göre, gelişim ve yetenek yönetimi stratejileri doğrultusunda başarılı liderler yetiştirmeyi hedefleyen GSK Türkiye, çalışanlarına global ölçekte farklı kariyer fırsatları sunuyor. Yer aldığı bölgedeki ülkeler içerisinde yurt dışına en çok yetenek gönderen ülke olmasıyla öne çıkan GSK Türkiye’den son 3 yıl içinde toplamda 21 çalışanın bölge ofislerinde ve yurt dışında farklı rollere ataması gerçekleşti. (AA)