Işıl Berker Kayhan Bölge Yönetim Ekibi’ne getirildi

60 seneyi aşkın bir süredir hayatın her alanında iyilik sağlık için çabalayan GSK Türkiye, çalışanlarının şirketin bölgesel ve global pozisyonlarında yer almasınadestek oluyor. GSK Türkiye Yönetim Ekibi’nden Bölge Yönetimi’ne 2 senede 6 atama gerçekleştiren GSK’da, Gelişmekte Olan Merkez Ülkeler Bölgesi’ne Türkiye’den bir atama daha yapıldı. Gelişmekte Olan Merkez Ülkeler İletişim, Resmi İlişkiler & Pazara Erişim Direktörlüğü görevine Işıl Berker Kayhan atandı. 

Işıl Berker Kayhan Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’ni 1997 senesinde bitirdi. 1997- 2002 seneleri arasında aynı üniversitenin Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı’nda Araştırma Görevlisi olarak görev aldı. 2003-2012 seneleri arasında Novartis Pazara Erişim, Resmi İlişkiler ve Ruhsatlandırma departmanlarında farklı görevler üstlendi. 2012 senesinde GSK Türkiye’ye Ruhsat Müdürü olarak dahil olan Kayhan, 2018 senesinden beri GSK Türkiye Pazara Erişim, İletişim ve Resmi İlişkiler Direktörlüğü görevini icra ediyordu. Işıl Berker Kayhan yeni görevine 1 Mart 2020'de başlayacak.

Mustafa Pala GSK Türkiye Yönetim Ekibi’ne getirildi

Liderlerinin gelişimine önem veren GSK Türkiye’de, Mustafa Pala GSK Türkiye İletişim, Resmi İlişkiler & Pazara Erişim Direktörlüğü görevine getirildi. 2001 senesinde Marmara Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü’nden mezun olan Mustafa Pala, 2011 senesinde Pompeu Fabra Üniversitesi’nde Sağlık Ekonomisi ve Farmakoekonomi Master Programı’nı bitirdi.

İlaç sektöründeki kariyerine 2008 senesinde başlayan Mustafa Pala, farklı firmalarda sağlık ekonomisi, pazara erişim ve kurumsal ilişkiler alanlarında önemli görevlerde yer aldı. Pala, son olarak Allergan’da üstlendiği Orta Doğu ve Afrika Bölgesi ve Türkiye’den sorumlu Pazara Erişim ve Kurumsal İlişkiler Executive Direktörlüğü görevinden sonra, 2018 senesinde GSK ailesine dahil oldu. 2018 senesinden beri GSK’da Gelişmekte Olan Merkez Ülkeler Bölgesi'nin İletişim, Resmi İlişkileri ve Pazara Erişim Direktörü olarak çalışan Mustafa Pala, yeni görevine 1 Mart 2020’de başlayacak.