Gelişim ve Yetenek Yönetimi stratejileriyle başarılı liderler yetiştiren GSK Türkiye, organizasyon yapısını genç yeteneklerle sağlamlaştırıyor.

1 Mart itibarıyla geçerli olan yapılanma çerçevesinde, Aşı Pediatri Pazarlama Müdürü görevini yürüten Cihan Şenturan, Aşı Departman Lideri olarak atandı. Cihan Şenturan aynı zamanda HIV Departman Lideri Pınar Özalp ile birlikte GSK Türkiye İlaç Liderlik Ekibi üyesi olarak görev alacak. 

İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme - Ekonomi bölümünü bitiren Cihan Şenturan, sonrasında İngiltere’de East Anglia Üniversitesi’nde İş Yönetimi alanında yüksek lisans yaptı. Şenturan, 10 senedir çalıştığı GSK’da saha ve pazarlama ekiplerinde farklı görevlerde önemli sorumlulukları başarıyla yerine getirdi. 
 
Pınar Özalp, 2008senesinde Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünü bitirdi. İş hayatınaPfizer’de başlayan ardından uzun bir süre Sanofi’de önemli sorumluluklar üstlenen Özalp’in ilaç sektöründe 13 yıllık bir tecrübesi bulunuyor. 2 yılı aşkın bir süredir GSK Türkiye’de HIV Departman Lideri olarak görev yapan Özalp, bu görevine ek olarak GSK Türkiye İlaç Liderlik Ekibi’nin de üyesi oldu