Misafirlerine tatilleri esnasında evlerindeki rahatlığı ve konforu sağlayan Grand Park Lara Oteli’nde üst düzey bir atama yaşandı

Corendon Hotels & Resorts çatısı altında faaliyette bulunan Grand Park Lara’nın yeni İşletme Müdürü, turizm alanında uzun zamanlı tecrübe sahibi olan Arif Şekeroğlu olarak belirlendi.

Türkiye’nin turizm başkenti Antalya’da Lara-Kundu bölgesinde 35.000 metrekare alana kurulu olan Grand Park Lara’nın yeni İşletme Müdürü Arif Şekeroğlu, geçmişte de  turizm-otelcilik sektöründe yöneticilik görevlerinde yer almıştı.

ARİF ŞEKEROĞLU HAKKINDA

1977 yılında Eskişehir’de dünyaya gelen Arif Şekeroğlu, üniversite eğitimini Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde yaptı.

İş yaşamına 10 Ekim 2000 yılında İstanbul’da bulunan Norm Mühendislik firmasında Planlama ve Uygulama Mühendisi olarak adım atan Şekeroğlu, 2002 senesinde MNG Holding bünyesinde yer alan WOW Otellerinde çalışmaya başlayarak turizm sektörüne adım atmış oldu. Uzun seneler WOW otelleri bünyesinde çeşitli yönetim pozisyonlarında yer alan Şekeroğlu, son olarak Mirage Park Resort Hotel’de Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekteydi.