Gıda sanayisinin tatlı besin üretiminde premium çikolata kategorisinde küresel arenanın öncüsü konumunda olan Godiva’da gerçekleşen üst düzey atamaya göre şirketin yeni Orta Doğu, İngiltere, Kuzey Afrika ve Türkiye Bölgesi Başkanı görevine Olivier de Mendez getirildi.

Godiva CEO’su Annie Young-Scrivner, Olivier de Mendez’in atamasının ardından yaptığı açıklamada “Mendez’in büyüme hedefimize değer katacağına inanıyorum.” ifadelerini kullandı. “Godiva ailesine böyle bir ismin katılmasından dolayı oldukça mutluyuz.” diyen Annie Young-Scrivner, Mendez’in uzun yıllar boyunca edindiği tecrübe ile şirketlerini gelecek altı yıl içerisinde beş katı büyütme hedeflerine değer katacağını söyledi.

Yeni göreviyle birlikte Godiva’nın Orta Doğu, İngiltere, Kuzey Afrika ve Türkiye Bölgesi ürün geliştirme, dağıtım ve buna benzer tüm operasyonlarının sorumluluğunu üstlenmiş olan Mendez, aynı zamanda Godiva Café’nin de bölgeler genelinde başarısını artırmayı amaçlıyor. Alanında 25 yıllık deneyime sahip olan Mendez, şirketin büyümesinde ve markalarının prestijini artırmasında büyük rol oynayacak.