Tutucular ve robot eller konusundaki uzman isimlerden Gimatic, öncelikli olarak plastik olmak üzere beyaz eşya, metal, gıda ve medikal sektörleri için de hizmetler sunuyor. Gelişen teknolojiyi de yakından takip konusunda oldukça iyi olan firma, 2019 yılı hedeflerini ST Otomasyon Dergisi’ne verdiği röportajda anlattı.


SANAYİDE YAYGINLAŞAN TEKNOLOJİLER


Sanayide çabuk değiştiricilerin ve elektrikli tutucuların kullanımının gittikçe yaygınlaştığını vurgulayan Cebeci, Gimatic olarak bu teknolojiyi kullanarak plastik sektöründeki üretim teknolojilerini arttırmayı hedeflediklerini dile getirdi.


BÖLGELERİMİZİ GENİŞLETECEĞİZ


Türkiye’nin yüksek teknolojiyle üretim konusunda 2019 yılı içerisinde çok daha fazla yol kat edeceğini öngördüklerini ve umduklarını belirten Cebeci,  her yıl olduğu gibi önümüzdeki yılda da gelişen teknolojiye ayak uydurmuş yeni ürünlerini müşterileriyle buluşturacaklarını söyledi. Küresel pazarda ürünlerinin yaygın kullanımı açısından önemli çalışmalar yürüttüklerinin de altını çizen Cebeci, satış kadro ve bölgelerini her yıl genişlettiklerini kaydetti. 2019 yılı içerisinde otomotiv, beyaz eşya, plastik, metal, gıda ve medikal alanlarda çalışmalarını hız kesmeden yürüteceklerini dile getiren Cebeci, “Bölgelerimizi genişleterek hız kesmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.