2016 senesinden beri görevini başarı ile devam ettiren Candan Mumcuoğlu’nun şirketten ayrılmasından sonra, GF Hakan Plastik Ürün ve Pazarlama Direktörü, yapı malzemeleri sektöründe tecrübeli bir isim olan Hüseyin Ünlüyol oldu. 

İTÜ Kimya Mühendisliği Bölümü’nü bitiren Hüseyin Ünlüyol, Boğaziçi Üniversitesi  Kimya Mühendisliği Yüksek Lisans Bölümü’nde “Assessment of Technology Development Capacity” başlığıyla yayınladığı yüksek lisans tezi ile onur listesinde yer alarak Yüksek Mühendis ünvanına sahip oldu. İş yaşamına devam ettiği esnada Boğaziçi Üniversitesi Executive MBA programına kabul edilen Ünlüyol, mevcut ve potansiyel yönetici adayları için tasarlanmış bu programı, “Marketing Strategy Changes” adlı tezi ile yüksek onur listesinde yer alarak bitirdi.

Hüseyin Ünlüyol, kariyerine Dupont firmasında Üretim Yöneticisi olarak adım attı. Yapı malzemeleri sektöründe ilk defa Saint Gobain-İzocam A.Ş.’de Ürün Müdürü olarak görev aldı. Baumit İnşaat Malzemeleri firmasında Ürün Müdürü göreviyle yalıtım malzemeleri ve yapı kimyasallarının ürün ve pazarlama stratejileri üzerine çalışmalar yaptı. Ardından, Remmers Yapı Malzemeleri firmasında Satış ve Pazarlama Direktörü olarak çalıştı. Son olarak Asecos GmbH firmasında, kimya sektörü ve çevre koruma faaliyetleri kapsamında Türkiye ve Ortadoğu Ülke Müdürü görevini icra etti.

İleri derecede İngilizce ve Almanca bilen Hüseyin Ünlüyol, evli ve bir kız çocuk babasıdır.