Form Şirketler Grubu iklimlendirme alanındaki çalışmalarıyla Türkiye’deki öncü firmalardan biri. Grubun merkezi klima sistemlerinin satış ve uygulamalarından sorumlu iştiraki olan Form Endüstri Ürünleri’nde Genel Müdürlük pozisyonunda atama gerçekleştirildi. Buna göre profesyonel çalışma hayatında 28. yılını dolduran Makina Mühendisi Toni Timirci, Form Endüstri Ürünleri’nin yeni Genel Müdür’ü oldu.

TONİ TİMİRCİ KİMDİR?

Yıldız Teknik Üniversitesi’nden 1991 yılında mezun olan Makina Mühendisi Toni Timirci, Profesyonel çalışma hayatına 1994 yılında Satış Mühendisi olarak İma Mühendislik’te başladı. 1997’den 2008’e kadar Trane firmasında birçok farklı sorumluluk ve görevlerde bulunan Timirci, 2008 itibariyle Aldağ firmasında Airdale Satış Direktörlüğü görevini üstlendi. Tüm bunların dışında 2016 – 2018 yılları arasında Danfoss’ta görev alan Timirci, Ülke Müdürü olarak görevine başladığı şirkette Bölge Satıiş Direktörllüğü pozisyonuna yükseldi ve Türkiye haricinde Azerbaycan, Pakistan ve Afganistan bölgelerinden sorumlu oldu.

Makina Mühendisi Toni Timirci, 28 senelik deneyimi ile 2019 itibariyle Form Endüstri Ürünleri’ne Genel Müdür olarak atandı.