56 senedir iklimlendirme sektörüne yön veren Form, sektör ve firmaya uzun seneler başarıyla hizmet etmiş isimlere verdiği yeni sorumluluklar ve kadrosuna dahil ettiği uzman isimler ile her geçen gün büyümeyi sürdürüyor. Bu bağlamda Form, 2022 senesinin başında bir dizi üst düzey atama gerçekleştirdi.

Bu bağlamda uzun senelerdir firmadaki Genel Müdürlük görevini başarıyla yerine getiren Mehmet Oral, 1 Ocak 2022 itibarıyla Form MHI Klima Sistemleri Yönetim Kurulu Üyeliğine getirildi. 1987 senesinde ODTÜ Makine Mühendisliği bölümünü bitiren Mehmet Oral 2010 senesinden beri Form bünyesinde görev yapıyor. Mehmet Oral öncesinde Alarko, Arduman, York ve Airfel‘de farklı pozisyonlarda görev aldı.

Form MHI Klima Sistemleri Genel Müdürlüğü görevine ise 2011 senesinden beri Form Grup bünyesinde çok sayıda farklı sorumluluk üstlenen ve son olarak Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alan Zafer Sarı atandı. 1999 senesinde İTÜ Makine Mühendisliği bölümünü bitiren Zafer Sarı, Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nde Enerji Sistemleri Mühendisliği üzerine yüksek lisans yaptı. 

2018 senesinden beri Form MHI Klima Sistemleri’nde Bireysel Sistemler Satış Müdürlüğü görevini icra eden Taner Özdoğan ise, 01 Ocak 2022 tarihi itibariyle firmanın Bireysel Sistemler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapacak.

ONTEX’TEN ÜST DÜZEY ATAMA ONTEX’TEN ÜST DÜZEY ATAMA

2020 senesinden beri Form MHI Klima Sistemleri VRF Satış Müdürü olarak görev yapan Uğur Bayülgen ise, 01 Ocak 2022 tarihi itibariyle görevini VRF Genel Müdür Yardımcısı olarak sürdürecek.