FLO tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye’den dünyaya açılan 10 global markadan birisi olma hedefiyle yurt içi ve dışında hızlı büyümesini sürdüren FLO, gerçekleştirdiği yeni atamalarla üst yönetimini sağlamlaştırdı.

ONTEX’TEN ÜST DÜZEY ATAMA ONTEX’TEN ÜST DÜZEY ATAMA

FLO Pazarlama ve Büyüme Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alacak olan Gökçe Kunt, pazarlama inisiyatiflerinin planlanması, geliştirilmesi ve yürütülmesini sağlayacak aynı zamanda şirketin büyüme faaliyetlerinden sorumlu olacak.

İstanbul Üniversitesi İşletme Yönetimi lisans programını 201 yılında bitiren Kurt, aynı üniversitede Pazarlama ve Pazar Araştırma yüksek lisans programını tamamladı. Pazarlama alanında yaklaşık 20 senelik tecrübeye sahip olan Gökçe Kunt, Ülker, Coca-Cola, Atasun Optik şirketlerinde pazarlama alanında kariyerini sürdürdü. FLO ailesine katılmadan önce Danone Su ve İçecek Grubunda Pazarlama Direktörlüğü görevini icra ediyordu.

Gökhan İsmail Aydın da FLO’da, e-ticaret Genel Müdür Yardımcısı görevine atandı. Tüm e-ticaret süreçlerinin yönetsel sorumluluğunu üstlenecek olan Aydın, 2008 senesinde Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği lisans programını bitirdikten sonra Koç Üniversitesi Executive MBA programını tamamladı.

Profesyonel iş hayatına English Home’da başlayan Gökhan Aydın, burada çalıştığı dönem süresince Lojistik ve Planlama Müdürü ve Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı pozisyonlarında yer aldı. Daha sonra Tradewind’de Operasyon Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışan Aydın, FLO’ya katılmadan önce Hepsiburada’da Uluslararası Büyüme Direktörü ve Ev ve Bahçe Kategori Direktörlüğü görevinde yer aldı. (AA)