Dünyanın önemli bilgi hizmetleri şirketleri rasında bulunan Experian’da globaldüzeyde Türk Yöneticilerin sayısı gün gittikçe artıyor. Hâlihazırda Türkiye, Ortadoğu ve Balkanlar Operasyon Grubu Lideri olan Rıdvan Gülşen artık Merkez Avrupa, Doğu Avrupa ve Fransa liderliğini de üstlenecek. 14 seneyiaşkın süredir Experian Türkiye’de çeşitli pozisyonlarda yöneticilik yapan Rıdvan Gülşen 2018’d senesinden beri Experian Türkiye ve Orta Doğu Operasyon Grubu Ülke Lideri görevini icra ediyordu.

Experian Türkiye Genel Müdürü olan Samile Mümin, Experian’da global düzeyde Türk yönetici sayısının artması ve Rıdvan Gülşen’in yeni göreviyle ilgili şöyle konuştu: “Experian Türkiye olarak özellikle son yıllarda yapay zekâ ve makine öğrenmesi teknikleri, daha önce denenmemiş yenilikçi metotlarla gerçekleştirdiğimiz katma değeri yüksek projelerle EMEA bölgesinde pek çok ülke pazarına örnek olduk. Bu başarılı çalışmalar sayesinde Analitik Ekibi Liderimizden Operasyon Ekibi Liderimize, Pazarlama Müdürümüzden İK Müdürümüze kadar Türkiye ofisinde çalışan pek çok yöneticimiz global anlamda yeni sorumluluklar aldı. Bu hepimiz için gurur verici. Son olarak da yeni görevler üstlenen Rıdvan Gülşen başta olmak üzere Experian Türkiye ofisinde görev yapan tüm çalışma arkadaşlarımı gönülden tebrik ederim.”

RIDVAN GÜLŞEN HAKKINDA

iİş hayatına IInfonet’te adım atan Rıdvan Gülşen, 2008 senesinden beri Experian Türkiye’de çeşitli yönetici pozisyonlarında görev alıyor. Gülşen, 2008-2018 tarihleri arasında Ürün Danışmanlığı, 2018’den beri de Experian Türkiye, Balkanlar ve Orta Doğu Operasyon Lideri görevini icra ediyordu. Boğaziçi Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü’nü bitiren Gülşen, yüksek lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü’nde tamamladı.