Ericsson, bugün yaptığı bir açıklamaya göre, global üst yönetim kadrosunda değişiklik yaşandığını açıkladı. Gerçekleşen bu değişikliğe göre Ericsson’da Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Ortadoğu ve Afrika Başkanı görevlerini yürüten Rafiah İbrahim, mevcut görevlerini bırakarak, CEO Börje Ekholm’ün danışmanlığını yürütecek. İbrahim, 31 Ağustos 2019 itibariyle yeni görevine başlayacak ve eş zamanlı olarak da diğer görevlerinden ayrılacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ericsson Başkanı ve CEO’su Börje Ekholm, Rafiah’ın satış ve servis organizasyonlarında son derece önemli bir lider olduğunu belirtti. Yaptığı çalışmalardan sonuncusu olarak Rafiah’ın, Ortadoğu ve Afrika gibi iki önemli pazarı başarıyla birleştirdiğini de kaydeden Ekholm, müşterilerine sundukları değeri fazlalaştırıp, faaliyetlerinin ölçek ve verimliliklerini koruyarak, bir yandan da sağlam bir operasyonel yapı oluşturmalarını sağlayanın Rafiah İbrahim olduğunu söyledi. Ekholm. tüm bunların yanında Rafiah İbrahim’in çalışmalarını, kısa bir zaman önce duyurdukları 5G anlaşmalarında da fark edileceği üzere, bölge genelinde müşterileriyle daha sağlam ilişkiler kurulmasının mümkün kılındığını belirtti. Ekholm son olarak, yönetim ekiplerinin değerli bir üyesi olarak gördükleri Rafiah İbrahim’in yeni pozisyonunda da birlikte olmalarından dolayı memnuniyet duyduğunu sözlerine ekledi.

RAFİAH İBRAHİM KİMDİR?

Rafiah İbrahim, Ericsson bünyesine 1996 yılında katılmıştır. Şirket bünyesinde birçok önemli pozisyonlarda çalışan İbrahim, beş sene evvel Ericsson’un yönetim kadrosuna getirilmiştir. 31 Ağustos 2019’da yeni görevine başlayana değin şirketin bölgesel çalışmalarına yön vermeye devam edecek olan İbrahim, daha sonrasında danışmanlık yaparak müşteri ilişkilerinde Ericsson’u güçlendirmeye devam edecek.