Ericsson, yaptığı açıklamayla Orta Doğu ve Afrika Dijital Servisler Başkanı pozisyonunda atama yaptığını duyurdu. Ericsson yetkilileri, yapılan açıklama ile şirketin yeni Orta Doğu ve Afrika Dijital Servisler Başkanı olarak Luky La Riccia’nın getirildiğini ve Riccia’nın görevine 15 Mayıs 2019 itibariyle başladığını ifade etti. Riccia, yeni görevi gereğince şirketin bulut sistemler, dijital dönüşüm ve yeni pazar bulma konusunda fırsat yaratmak için çalışmalar yürütecek. 

Riccia’nın atanmasıyla ilgili olarak açıklama yapan Ericsson Ortadoğu ve Afrika Başkanı Rafiah İbrahim, “Riccia’yı bu bölgelerin liderlik ekibinde görmekten dolayı oldukça mutluyum.” dedi. İbrahim ayrıca, Riccia’nın Ericsson’un bölgedeki dijital dönüşümünü desteklemek ve bağlantılarını güçlendirmek adına çalışmalar gerçekleştireceğine de sonuna kadar inandığının altını çizdi.

LUCKY LA RICCIA KİMDİR?

Victoria University’den mezun olan Luky La Riccia, MBA derecesini Deakin University’den almıştır. Profesyonel çalışma hayatına Drake International’da başlayan Riccia, 2006 yılından bu yana Ericsson bünyesinde çalışmalarını sürdürmektedir.