Çukurova Isı A.Ş. Satış Müdürü olan Kerem ÜNLÜ, Avrupa Gaz Yakıtlı Radyant Isıtıcı Üreticileri Birliği’nin (ELVHIS ) Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. 

Avrupa’da gaz yakıtlı radyant ısıtıcı alanında faaliyette bulunan firmaları tek çatı altında buluşturmak, dünyada ki teknolojik yenilikleri izleyerek, sektörün dünya standartlarını yakalamasına katkı sağlamak maksadıyla 1994 senesinde kurulan ELVHIS, çevrimiçi düzenlenen  Genel Kurulun’da yeni yönetimini belirledi. 

RABAM’IN YENİ CEO’SU MURAT GÜNAY OLDU RABAM’IN YENİ CEO’SU MURAT GÜNAY OLDU

Genel Kurulda ELVHIS Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Kerem ÜNLÜ şöyle konuştu: “Sektörümüzü uluslararası alanda bir araya getiren ve sektörümüzle ilgili gerek AB nezdindeki gerekse diğer kıtalardaki normların şekillenmesinde etkin rol oynayan, enerji verimliliği ve ürün kalitesi noktasında endüstrimize katkı sağlayacak çalışmalar yürüten ELVHIS’in başkan yardımcılığına seçilmek ve bu göreve getirilen ilk Türk olmak benim için büyük bir onur. 

Yeni dönem yönetim kurulu üyeleri ve başkanımız Prof. Dr.-Ing. Friedhelm Schlösser ile birlikte Avrupa Gaz Yakıtlı Radyant Isıtıcı pazarının gelişimini global anlamda destekleyecek başarılı çalışmalar yürütmeye devam edeceğiz” diyerek sözlerini noktaladı. 

ELVHIS, Avrupa Komisyonu ve Avrupa Parlamentosu gibi Avrupa makamlarının yanı sıra ticari gazla çalışan ısıtma sistemleri alanında faaliyet gösteren CEN (European Committee for Standardization) gibi standardizasyon kuruluşları tarafından da kabul görmüş tek sivil toplum kuruluşudur.