Süt ve süt ürünleri sektörünün önde gelen markalarından birisi olan Eker’de yeni bir atama yaşandı. 2015 senesinden beri Eker Süt Ürünleri’nde Marka Müdürü olarak çalışan Özge Kiraz, 2021 senesi itibarıyla Pazarlama Müdürü oldu.   

Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümünü bitiren Özge Kiraz, Bahçeşehir Üniversitesi Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi Bölümü’nden de Yüksek Lisansın eğitimi aldı.

Özge Kiraz, 2004 ysenesinde asistan olarak adım attığı Eker Süt Ürünleri’nde 2005-2014 seneleri arasında Marka Yöneticisi olarak çalıştı. 2015 senesinden itibaren de Marka Müdürü olarak görev alan Özge Kiraz, yeni dönemde Eker Süt Ürünleri Pazarlama Müdürlüğü görevine atandı. 

Yeni görevinde Eker’in tüm pazarlama faaliyeti süreçlerinden, iletişim stratejilerinden ve müşteri ilişkileri departmanının yönetilmesinden sorumlu olan Özge Kiraz, İngilizce ve başlangıç seviyesinde Fransızca bilmektedir. Koşu ve yelken sporlarına ilgi duyan Kiraz, evli ve bir kız çocuğu annesidir.